Wanneer gaan we terug naar normaal?

Had je het een jaar geleden geloofd als iemand je voorspeld had dat het hele land zichzelf maandenlang binnen zou opsluiten vanwege een virus dat minder slachtoffers zou maken dan de jaarlijkse griep, dat mensen met mondkapjes op zouden lopen en geen grote feesten meer zouden vieren, dat mensen eenzaam moesten sterven en dat familieleden bij begrafenissen niet eens meer een troostende arm om anderen zouden leggen?

Toch is dat precies wat gebeurde. In eerste instantie werd ons verteld dat we een paar weken in lockdown zouden gaan. Het doel was: to flatten the curve. Inmiddels zijn we maanden verder en is de curve zo vlak als maar zijn kan. Maar er zijn nog steeds allerlei ‘crisis-maatregelen’ van kracht. Wereldwijd valt vanaf dag 1 van de Corona-crisis de term “Het Nieuwe Normaal”. Maar wat is dan dat ‘Nieuwe Normaal’ en wat merken we daar straks in ons dagelijks leven van…

Gaan we eigenlijk nog wel terug naar het oude normaal? Het wordt tijd dat we weten of alles weer wordt zoals voorheen en wanneer het geen voorpagina-nieuws meer is als een rapper zijn fans een hand geeft, of een minister met zijn familie voor een trouwfoto poseert.

WHO / VN / WEF

De overheid is niet duidelijk hierover in hun communicatie. De overheden wereldwijd worden aangestuurd door de WHO voor wat betreft hun beleid in deze crisis. De WHO is nauw verweven met de VN en het World Economic Forum; WEF. Zij zijn wél heel duidelijk en communiceren open over hun planning voor de nabije toekomst.

Vierde Industriële Revolutie

Uit diverse publikaties blijkt dat de Coronacrisis wordt gezien als een transitie-fase naar de ‘Vierde Industriële Revolutie’. Dit wordt in snel tempo ingevoerd en verandert veel in ons dagelijks leven.

De fase waarin we ons momenteel bevinden vertoont enorm veel overeenkomsten met het scenario zoals jaren geleden werd opgesteld in het Rockefeller Lockstep Document. het komt ook sterk overeen met Event 201, een simulatie en oefening van een wereldwijde coronavirus-pandemie. Event 201 werd in oktober 2019 gehouden. De sponsors waren John Hopkins en  BMFG (Bill & Melinda Gates Fonds).

De huidige pandemie, sociale ongeregeldheden en racisme…alles is met elkaar verweven en leidt ons uiteindelijk in snel tempo naar de 4e industriële revolutie, waarin onze levens en wijzelf steeds meer verbonden worden met AI en waarin vaccinaties een zeer grote rol spelen. Niet voor niets wordt op dit laatste punt enorm gehamerd door Hugo de Jonge.

Spiro Skouras laat in een video van 25 minuten heel duidelijk zien wat deze 4e industriële revolutie inhoudt. Het bekijken hiervan is een absolute aanrader, omdat het duidelijk maakt hoe deze Corona-crisis volgens WHO, VN en WEC op korte termijn leidt tot The Great Reset. Als het aan de huidige machthebbers ligt, gaan we overduidelijk niet terug naar normaal.

Video: The Great Reset bekijk je hier. (Klik op voorgaande blauwe zin)

Klaus Schwab, bedenker van The Great Reset beschreef zijn plannen in een boek. Via deze link is het boek (tijdelijk) gratis digitaal te lezen als PDF:

Boek: Covid 19, The Great Reset, lees je hier.

Met dank aan: CommonSenseTV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *