NuchterNieuws verspreidt NIET HUIS-AAN-HUIS!!!

De afgelopen weken bereiken ons af en toe mails, omdat mensen huis-aan-huis krantjes hebben ontvangen. Deze krantjes, die bij ons niet bekend zijn, hebben geen enkele link met deze website. Sterker nog: we hebben ze nog nooit gezien en weten niet eens waar ze in Nederland verspreid worden.

Wij communiceren niet op andere wegen dan hier op de website en ons videokanaal. We betreuren het dan ook ten zeerste dat onze website blijkbaar misbruikt wordt door de persoon die de krantjes verspreidt.

We weten niet wat de inhoud van de krantjes is en nemen daar dus uiteraard ook geen enkele verantwoordelijkheid voor. Het is bijzonder onprettig dat onze website op huis-aan-huis flyers wordt geplaatst zonder ons medeweten en zonder onze toestemming. Aangezien we niet weten wie de krantjes maakt en verspreidt, kunnen we hier helaas op dit moment niks tegen doen. We zorgen er altijd voor dat op onze website alleen berichten geplaatst worden die gefactcheckt zijn op juistheid en waarbij de bron(ook) altijd vermeld is.

Het betreurt ons dat iemand onze website-naam misbruikt. Wellicht ten overvloede merken we nog even op dat het geen enkele zin heeft om ons mails te sturen met vragen betreffende de verspreidingen. We hopen dat de verspreider snel stopt met het misbruiken van onze naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *