Klokkenluiders: Osama Bin Laden, Benghazi en het Navy Seals team

Een bom ging spreekwoordelijk af in de VS nadat CIA Whistle blower Parrot meldde dat hij (samen met  2 andere klokkenluiders) bewijs openbaart dat Obama, Biden en Hillary Clinton het ‘Seal Team Six’ de dood in hebben gejaagd. Dit Navy Seals team was de speciale eenheid die op 2 mei 2011 in Pakistan werd ingezet om Osama bin Laden te overmeesteren.

Allen Parrot beweert zeer veel documenten en audio-opnames in zijn bezit te hebben. Op de audio-opnames zijn de belangrijkste mensen binnen de CIA en de Obama-regering te horen. Een senator heeft de bewijsstukken inmiddels ontvangen. Tevens krijgen een aantal media-kanalen de documenten in handen. De klokkenluiders zeggen het volgende verhaal te openbaren:

De overmeestering van Osama bin Laden

Het plan om Osama bin Laden in 2011 in Pakistan op te pakken, werd volgens de klokkenluiders volledig door Hillary Clinton geïnitieerd. Zij leggen uit:

Biden en Clinton hadden met Iran (waar Bin Laden zich destijds bevond) afgesproken dat Osama bin Laden door Iran naar Pakistan gebracht zou worden. Dat is ook gebeurd. Biden en Clinton gingen er van uit dat Iran hem daar zou houden. Dát gebeurde echter niet. Net voordat het Seal Team binnen viel, heeft Iran Bin Laden weggehaald van de Pakistaanse verstop-plaats. Hij werd vervangen door een body double. De echte Bin Laden werd mee terug naar Iran genomen. Seal Team 6 doodde in Pakistan dus een plaatsvervanger. Zij waren daar tijdens de aktie al van op de hoogte volgens Parrot. De vermeende dood op Bin Laden werd groots gebracht door de media. Amerikanen vieren de ‘overwinning’ uitvoerig. De beelden van feestende mensen voor het Witte Huis werden wereldwijd door de media uitgezonden.  

Uit de documenten zou blijken dat Clinton al, vlak voordat het Seal Team aan de operatie begon, op de hoogte was van de verwisseling. Ze gaf hen toch de order om naar binnen te gaan en de missie te starten. Na de uitschakeling van de body double krijgt het Seal Team de instructie om het lichaam niet mee terug naar de VS te nemen. Toen Saddam Hussein opgepakt was, werden talloze foto’s gemaakt en DNA-testen afgenomen om te bevestigen dat hij het echt was. Dit alles gebeurde bij Bin Laden niet. Het lichaam moest vervolgens boven de bergen worden gedumpt.

In het nieuws werd verkondigd dat Bin Laden een zeemansgraf had gekregen. Dit is volgens de klokkenluider een grove leugen en zou ook een erg onlogische keuze zijn geweest. Een zeemansgraf is haram en gaat dus volstrekt tegen het moslimgeloof in. De directeur van de CIA wist dit goed, aangezien hij zelf een moslim is.

Na de bekendmaking dat Bin Laden gepakt was, dreigde Iran de waarheid wereldkundig te maken, tenzij Obama hen $152 miljard zwijggeld betaalde. Het uitlekken van de waarheid zou voor de regering Obama uiterst pijnlijk zijn. De overmeestering van Osama bin Laden was zorgvuldig getimed. Hoewel de VS hem al lange tijd in het vizier hadden, wachtten zij expres met de overmeestering tot vlak voor de verkiezingen, zodat Obama zou winnen. De deal die de Obama-regering met Iran maakte is op audio vastgelegd, volgens de klokkenluider: “Als je ons de $152 miljard niet stuurt maken we dit bekend en win je de verkiezingen niet”.

Van het totaalbedrag is $2 miljard cash door de VS naar Iran gestuurd. Dit bedrag moest terug gestuurd worden naar de VS en gebruikt worden als zwijggeld voor de mensen die dit enorme geheim moesten bewaren.  

Seal Team Six overlijdt tijdens helicoptercrash in Afghanistan

Op 6 augustus 2011, slechts een paar maanden na de ‘Bin Laden missie’ kwamen de zelfde Navy Seals om het leven door een aanval in Afghanistan. Hun Chinook-helicopter werd door de Taliban opgewacht toen deze de landingsplaats naderde. De helikopter werd van drie kanten aangevallen in een gecoördineerde hinderlaag.

Het Amerikaanse leger beweerde dat de helikopter in stukken was geblazen door een schouderafgevuurde raket, waarbij iedereen aan boord onherkenbaar werd verbrand. Daarom gaven hoge militaire functionarissen het bevel de Amerikaanse lichamen te cremeren zonder de voorafgaande toestemming van hun familieleden.

De moeders en vaders van de Seal Team-leden vermoedden dat hun zonen voor ‘politieke doeleinden’ waren opgeofferd. In 2013 hielden de familieleden van de overledenen gezamenlijk een persconferentie in Washington hierover. Zij verweten de regering Obama daarin vooral dat het de Seals was verboden om terug te schieten tijdens de aanval die een paar maanden na de overmeestering van ‘Osama bin Laden’ in augustus 2011 plaats vond.

Hoe dit verhaal bekend werd

Een aantal zaken waren al eerder bekend. CBS News wist bijvoorbeeld dat Bin Laden niet echt gedood was in Pakistan, maar er werd geen aandacht aan dat feit besteed.

Charles Wood, één van de klokkenluiders, verloor zijn zoon Tyron die als sniper omkwam in Benghazi. Charles probeerde achter de doodsoorzaak van zijn zoon te komen en nam contact op met de regering Obama. Zij garandeerden hem dat zij er alles aan gedaan hadden om Tyron en zijn maten te beschermen. Nadat Charles zijn verhaal deed in de media, zochten een aantal CIA-mensen contact met hem en vertelden hem dat hij voorgelogen was. Zodoende kwam Wood in contact met de 2 klokkenluiders van het bovenstaande verhaal. Gezamenlijk brengen ze nu al hun informatie nu in de openbaarheid.

Benghazi

In de nacht van 11 op 12 september 2012 werd het Amerikaans consulaat in Benghazi (Libië) aangevallen door een gewapende groep islamitische radicalen. Bij de aanval verloren vier mensen het leven, onder wie de Amerikaanse ambassadeur Christopher Stevens.

Het consulaat was eerder al meerdere keren aangevallen. Daarom vroegen Amerikaanse functionarissen daar herhaaldelijk het ministerie van Buitenlandse Zaken om versterkte veiligheid. Dat werd telkens afgewezen.

Later getuigde Hillary Clinton onder ede tijdens een hoorzitting dat ze niet op de hoogte was van verzoeken om extra beveiliging. Dat bleek een leugen. Volgens een congresrapport was Clinton niet alleen volledig op de hoogte, maar was zij ook degene die er voor zorgde dat de benodigde beveiliging niet kwam. 

De Obama-regering weigerde militaire versterkingen te sturen toen islamistische misdadigers het consulaat bestormden. AC-130 gunships en Amerikaanse speciale troepen bevonden zich op een militaire basis, slechts enkele uren verwijderd. Ze hadden de compound kunnen redden. In plaats daarvan kregen ze het bevel niets te doen. De aanval duurde meer dan negen uur. Toch weigerde Obama een vinger uit te steken om de Amerikanen in het consulaat te redden.

Senator Rand Paul vroeg in het verleden al naar de vermeende illegale rol van de CIA bij het smokkelen van wapens via de Benghazi-compound naar Turkije en uiteindelijk naar Syrië. Volgens tal van nieuwsorganisaties heeft de regering-Obama in het geheim de islamitische rebellen bewapend in de wrede Syrische burgeroorlog. Paul haalde meerdere berichten in de media aan waarin de CIA-smokkeloperatie in Benghazi wordt gedocumenteerd. Stevens was kritisch over de operatie. Hij vreesde ook (terecht) voor zijn leven. Deze smokkeloperatie wordt nu ook genoemd door de klokkenluiders en zou in hun documenten bevestigd worden. Het sterke vermoeden bestaat dat de mensen op het consulaat werden vermoord om de illegale activiteiten te verdoezelen. Ook hierover wordt via de documenten hopelijk meer bekend. De onthullingen komen op een opmerkelijk tijdstip: vlak voor de verkiezingen waaraan Joe Biden mee doet.

Bronnen: Special Ops, The Next News Network, Washington Times

2 gedachten over “Klokkenluiders: Osama Bin Laden, Benghazi en het Navy Seals team

 • oktober 16, 2020 om 5:30 pm
  Permalink

  An excellent brief synopsis of these events. Hopefully much more to come!

  Beantwoorden
 • oktober 17, 2020 om 7:46 pm
  Permalink

  Ik kan maar 1 motief bedenken -en niet een goede- om mensen in zulke grote nood niet te helpen ondanks hun verzoek daartoe 27x:

  geen moslims aanvallen.

  Kan het zo zijn dat Hilary is teruggefloten door Obama en hem nu de hand boven het hoofd houdt?
  Dan maakten zij van hun eigen mensen een schietschijf. Om misselijk van te worden.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *